STARSZY SPECJALISTA W LABORATORIUM BADAŃ ŻYWNOŚCI K/M

Warszawa/ mazowieckie

Ogłoszenie dodane: 27.11.2024

Typ umowy:
Umowa o pracę
Wymiar pracy:
Pełny etat

STARSZY SPECJALISTA W LABORATORIUM BADAŃ ŻYWNOŚCI K/M

Miejsce pracy: Marsa 112, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/14219

OBOWIĄZKI:

- wykonywanie badań organoleptycznych, fizycznych i chemicznych żywności (metody klasyczne) zgodnie z ustalonymi normami i procedurami badawczymi;
- udział we wdrażaniu nowych metod badawczych i ich walidacji/weryfikacji;
- udział w badaniach PT/ILC;
- udział w realizacji programu potwierdzania ważnościwyników;
- opracowywanie i aktualizacja dokumentacji laboratoryjnej;
- prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania;
- sprawdzanie wyposażenia pomiarowo-badawczego zgodnie z instrukcjami;


WYMAGANIA:

Wymagania konieczne:
- Zawód: Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)
- Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologii żywności i żywienia człowiek
- Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Uprawnienia: Pakiet MS Office
- Uprawnienia: Obsługa komputera

Wymagania inne:
- Wymagania:
- wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki, chemii lub kierunków pokrewnych związanych z obszarem żywności;
- pozytywne przejście testów sensorycznych, na daltonizm wzrokowy oraz umiejętność opisywania właściwości produktów.
- doświadczenie pracy na stanowisku analityka sensorycznego/analityka badań klasycznych
- dobra znajomość obsługi komputera w zakresie pakietu Microsoft Office;
- umiejętność wykorzystania podstawowych narzędzi analizy statystycznej,
- umiejętność pracy w zespole, uczciwość, dobra organizacja pracy, umiejętność łączenia faktów i wyciągania wniosków;
- co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego;

Mile widziane:
- doświadczenie pracy w laboratorium akredytowanym zgodnie z PN-EN ISO/IEC 17025
- zorientowanie na rozwój własny, znajomość technik i metod badań sensorycznych.

Wymagane dokumenty:
- list motywacyjny;
- CV;

Kontakt: Tel. 261815202 e-mail: wobwsz@ron.miI.pI

WARUNKI PRACY:

Miejsce pracy: Warszawa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN

KONTAKT:

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Pracodawca:
Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie

Adres:
Marsa 112, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie

Dane kontaktowe:
e-mail: wobwsz@ron.miI.pI
tel: 261815202

Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Wymagane dokumenty:
- list motywacyjny;
- CV;


Źródło: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy