Miejsce pracy: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Nr oferty: StPr/24/4492
OBOWIĄZKI:
1.Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców (mycie, obieranie, krojenie).
2.Przygotowywanie produktów i półproduktów, pobieranie artykułów z magazynów zgodnie poleceniami przełożonego.
3. Przygotowanie potraw oraz przygotowywanie ich do wydania posiłków na oddziały (zgodnie z ustalonymi dietami i gramaturą dla pacjentów) według wytycznych kucharza.
4. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.
5. Pomoc w dystrybucji (wydawaniu posiłków na oddziały).
6. Zmywanie i dezynfekcja naczyń, sprzętu i urządzeń kuchennych.
7 Odpowiedzialność za pobrany surowiec do produkcji oraz racjonalne gospodarowanie nim.
8. Sprzątanie stanowiska pracy oraz innych obszarów
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: średnie branżowe
- Uprawnienia: AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
- Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Wymagania inne:
- zaświadczenie o niekaralności
odpowiedzialność
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Rzeszów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI
Adres:
LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie