Miejsce pracy: Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Nr oferty: StPr/24/5172
OBOWIĄZKI:
1.Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię;
2.Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy;
3.Utrzymywanie czystości i porządku w obrębie kuchni oraz zaplecza (chłodnia, magazyn);
4.Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu;
5.Czyszczenie sprzętu kuchennego, naczyń oraz maszyn po zakończonym dniu pracy;
6.Utrzymanie czystości podłóg w kuchni oraz w zapleczu;
7.Doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom;
8.Pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsadzie kuchni.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
- Uprawnienia: aktualne badania sanepidowskie
Wymagania inne:
- aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Kraków
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Pracodawca:
Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Adres:
Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie