Miejsce pracy: Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/0502
OBOWIĄZKI:
- obieranie warzyw, przygotowywanie mięsa i ryb do obróbki cieplnej,
- krojenie i siekanie,
- przygotowywanie prostych dań,
- wynoszenie śmieci,
- wymiana worków,
mycie, suszenie i odkładanie na miejsce wszystkich naczyń i przyborów kuchennych,
- rozładunek zapasów żywności,
- sprzątanie kuchni.
Godziny pracy: 10.00-18.00/14.00-22.00.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Serock
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Pracodawca:
Zajazd pod Złotym Okoniem Marek Grabowski