Wymagania inne:
- Wymagania:
- wykształcenie zasadnicze zawodowe-kucharz
- umiejętność gotowania
- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz-1,5 roku
- wymagane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno epidemiologicznych
- znajomość kuchni tradycyjnej oraz wegetariańskiej
- znajomość przepisów HACCP
- umiejętność szybkiego przyswajania przepisów
- umiejętność pracy zespołowej
- dobra organizacja pracy własnej
- umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.
Do wynagrodzenia dodatkowo dodatek stażowy.
Godziny pracy: 6-21.
Miejsce pracy: ul. Miodowa 24 A.
Zgłoszenia: tel: 604 341 897, osobiste.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Warszawa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 4 800 PLN