Miejsce pracy: Radziwie 7/U1, 01-164 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Nr oferty: StPr/24/08125
OBOWIĄZKI:
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami
- pilnowanie jakości i powtarzalności smaków
- przestrzeganie norm i standardów produkcji
- zachowanie estetyki wydawanych dań
- zachowanie czystości stanowiska pracy
- współpraca z pozostałym personelem
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
- Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
- Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagania inne:
- Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomiczne), znajomość kuchni polskiej, co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego.
*Godziny pracy: 08:00-21:00 - według określonego grafiku (8 lub 12 h dziennie, zgodnie z Kodeksem pracy)
[Zgłoszenia: sebus@interia.pl]
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Warszawa
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 40 PLN