Miejsce pracy: Leśna 3, 58-560 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Nr oferty: StPr/24/0826
OBOWIĄZKI:
1.Wykonywanie podstawowej obróbki surowców i przygotowanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem dziennym i dekadowym.
2.Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami higieny sporządzania posiłków oraz obowiązującym systemem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: zasadnicze branżowe
- Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
- Uprawnienia: posiada kwalifikacje
- Uprawnienia: posiadanie wiedzy w zakresie samodzielnego przygotowywania potraw, posiadanie wyszukanego zmysłu smaku, węchu, zmysłu estetycznego
- Uprawnienia: doświadczenie na stanowisku kucharz
Wymagania inne:
- [Inne] : WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE.
STAN ZDROWIA POZWALAJĄCY NA ZATRUDNIENIE NA WW. STANOWISKU.
Wysokość proponowanego wynagrodzenia brutto (PLN) uzależniona jest od stażu pracy i waha się w przedziale od 5040,00 zł do 5880,00 zł.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Jelenia Góra
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 040 PLN