Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Nr oferty: StPr/24/2479
OBOWIĄZKI:
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności
- sporządzanie szerokiego asortymentu indyjskich potraw i napojów z różnych grup składników
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni
- ocenianie jakości i ilości polskich i indyjskich składników, półproduktów i gotowych potraw
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności
- praca w dni wolne
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
- minimum 2 lata doświadczenia w restauracji indyjskiej na stanowisku kucharza
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Łódź
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Pracodawca:
Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Dane kontaktowe:
Monika Jędrzejewska
tel: 422516632