Miejsce pracy: Rynek 18, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Nr oferty: StPr/24/1150
OBOWIĄZKI:
Kierowanie zespołem restauracji, przygotowywanie dań kuchni polskiej z menu wg określonej receptury, dbanie o zaopatrzenie kuchni
Umowa na okres próbny 1 miesiąca z możliwością przedłużenia
Praca w godzinach 10 - 21 wg grafiku.
WYMAGANIA:
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
- Poziom wykształcenia jest nieistotny, pracodawca wymaga od kandydatów dobrej organizacji pracy, umiejętności kierowania pracą zespołu, oraz minimum 1 toku doświadczenia na stanowisku kucharza.
Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
WARUNKI PRACY:
Miejsce pracy: Siewierz
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
Adres:
Rynek 18, 42-470 Siewierz, powiat: będziński, woj: śląskie
Dane kontaktowe:
tel: 539 322 957
Sposób kontaktu:
bezpośrednio do pracodawcy
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - I kontakt telefoniczny 539 322 957 celem umówienia rozmowy kwalifikacyjnej