Warszawa, Ursynów
Ogłoszenie dodane: 29.06.2024
Wymagania :
min. wykształcenie średnie (mile widziane kierunkowe – technolog żywienia, dietetyk lub inne gastronomiczne), brak skazania prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub za przestępstwo popełnione umyślnie lub umyślne przestępstwo skarbowe, nieposzlakowana opinia, znajomość przepisów HACCP, dobra obsługa komputera (Excel, Word), znajomość zasad żywienia i norm żywieniowych, ważne badania na nosicielstwo (książeczka sanepidowska).
Zakres Obowiązków:
Zaopatrywanie przedszkola/szkoły w produkty spożywcze na podstawie zamówień publicznych (współpraca z organem prowadzącym w zakresie organizacji zamówień publicznych).
Nadzorowanie sporządzania posiłków i przydzielania porcji żywnościowych.
Sporządzanie jadłospisów.
Przestrzeganie dziennej stawki żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie oraz właściwe ich przechowywanie.
Prowadzenie magazynu i dokumentacji magazynowej zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Przestrzeganie przepisów związanych z GHP/GMP i HACCP.
Zaopatrywanie pracowników kuchni w odzież roboczą zgodnie z obowiązującymi przepisami
Rozliczanie faktur żywieniowych
Wykonywanie innych czynności zleconych przez dyrektora przedszkola wynikających z organizacji pracy w placówce
CV proszę o przesłanie na adres przedszkole267@eduwarszawa.pl